Kat & Knap
kattentrimsalon 

Een kijkje in het leven van... een kattentrimster! 


2024-04-26

Deze moeten wij niet laten wachten

Onlangs kreeg ik via de website een afspraak bevestiging. Bij de omschrijving van het probleem las ik dat de kat behoorlijk wat klitten en vilt zou hebben. 
Ik keek naar de datum en zag dat dat nog wel een eindje weg was en ik dacht direct; hmm veel klitten en vilt, dat klinkt niet fijn en als de kat daar nog een tijd mee rond moet lopen word deze daar denk ik niet vrolijk van. Ik besloot het baasje direct even te bellen. 

Deze vertelde mij dat ze al geruime tijd zat te duimen dat een een trimster dichter bij haar woonplaats zou komen en zo besloot toch nog eens te google-en en zo vond zij mij! Ook vertelde ze mij dat zij door privé omstandigheden niet eerder instaat was om naar een kattentrimmer te gaan waardoor de klitten en vilt uit de hand gelopen waren. Wilt u dan nog wel zo’n tijd wachten? Tsja ze kon in de online afspraken tool geen andere tijd vinden welke passend was, vandaar! 

Ik twijfelde geen moment. Mevrouw wanneer kunt u wel? Voor haar waren door werk en andere verplichtingen de avonden wat makkelijker te plannen. Omdat ik de avonden ook graag tijd aan mijn gezin besteed, heb ik deze buiten de afsprakentool gehouden maar nu moest ik een uitzondering maken. Kunt u vanavond naar mij toekomen? Ja dat kan!! 

Om 20.00 uur arriveerde deze ontzettend vriendelijke dame bij de salon. En inderdaad, de kat zat goed vast met klitten en vilt… 
Samen zijn wij aan de slag gegaan. Zij kroelde met haar lieveling en ik ging aan de slag. Eerst die ellendige plekken eraf scheren! Milimeter voor millimeter pelde ik de kat uit. Het was een flinke klus! Af en toe lasten we een korte pauze in om de kat even rust te geven. En hup weer door! 

Na een uurtje was de klus geklaard en hadden wij dit schatje van die pijnlijke rotzakken op haar huid verlost. 

Moraal van dit verhaal: Schaam je niet als je kat toch klitten en vilt ontwikkelt maar schakel hulp in!! Geen passend moment in de agenda? Bel mij dan kijken wij samen naar een passende oplossing. 

Ik vond het weer een mooi avontuur. Om de kat te kunnen helpen maar ook om zo samen met de eigenaar een een tweetje te hebben met tussendoor mooie gesprekken en de liefde voor haar dier zo te voelen. 
Op naar de volgende! 

Admin - 20:17:27 | Een opmerking toevoegen

Kattentrimsalon Kat en Knap in Aalsmeer, gediplomeerd Kattentrimmer in de regio Aalsmeer, Kudelstaart, Leimuiden, De Kwakel, Uithoorn, Mijdrecht, Hoofddorp en Amstelveen.

E-mailen
Bellen
Map
Info